2011. július 25., hétfő

Nagy hiba volt !!!

Sziasztok!

A közelmúltban szabadságon voltunk a családdal - helyszín : Balatonalmádi . Nagyonn jól éreztük magunkat a nem túl kellemes idö ellenére is,de ami az utolsó elötti napon tortént az egy gasztronómiai viccnek is rossz...Nem terveztem a fényképezést,úgy hogy a képek minösége nem a legjobb - mobillal készültek. Bejártuk Balatonfüredet,Tihanyt,Siófokat és az évfordulónkat almádiban szerettük volna úgymond megünnepelni de rosszul választottunk. Ebben föleg az játszott közre hogy egy nagyon,nagy zuhé kapott el bennünket,és ömlött az esö hát bemenekültünk ebbe az ugynevezett étterembe.
Viszonylag rövid étlap,a környezet fogjuk rá hogy barátságos,öt pincér a két majd idöközben három asztalra melyeknél két,két párocska ült - többek közt mi is - folyamatosan hangoskodtak,teli pofával röhögtek idönként. Konyha nem túl nagy,két "szakács" sürgött,forgott benne és nem tették ki a lelküket is a tányérra ahogy majd a képeken is látni lehet.
Egyedül a pincér akinek az asztalához ültünk ért valamit és próbálta menteni a menthetöt - kedves volt,viccelödött és mindezt nem túl tolakodóan bár az "isteni" vacsora végén megjegyezte,hogy ha borravalót kívánnánk hagyni akkor azt hagyjuk az asztalon és ne a fizetéskor rendezzük a dolgot mert abban az esetben azt ö nem kapja meg.Márcsak ezért a beszólásért is kapott egy ezrest,mert ha a szakácsokon múlott volna a dolog akkor egy fillért nem hagyok ott.
És ime a képek :

                                                            Az étlap
                      Olajos magvakba forgatott camembert rántva,áfony lekvárral
             Finomfüvekkel és fokhagymával ízesített , pirított zsemlével töltött csirkecomb , vegyes körettel
                        Ilyen nyugtával már nagyon,nagyon régen nem talkoztam
                                               És a hely amelyröl szó van

Volt még egy rétes variáció nevü desszertünk is de ahogy az elözö ételeknél, itt is kissé félrevezetö volt a név.
Tudom miröl beszélek,én személy szerint egészen másként készítettem volna el a fent említett ételeket.
Az itt leírt dolgok a saját szubjektív véleményem,amit úgy éreztem hogy meg kell osztanom másokkal is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése