2013. március 27., szerda

Bolonyai spagetti




Hozzávalók :
Marha felsál ( darálva )
Vöröshagyma
Fokhagyma
Vörösbor
Szalonna
Répa
Paradicsompüré
Só,bors,oregánó,olivaolaj
Spagetti
Parmezán vagy más kemény sajt

Elkészítés :
Sózott,olajozott forró vízben kifözzük a spagettinkat.Közben megtisztítjuk a hagymát és a fokhagymát,majd felaprítjuk.Oliva olajon a felkockázott szalonnát megpirítjuk a hagymával és a fokhagymával együtt,hozzá adjuk a húst,sózzuk,borsozzuk majd megpirítjuk és hozzá adjuk a pürét is,valamint a reszelt,megtisztított répát.Össze pároljuk az egészet maj folyamatosan felöntögetjük a vörösborral és 45 percen keresztül alkalmanként megkeverve fözzük lefedve.
A kész mártást a megfött spagettinkre szedjük és sajtot reszelünk vagy forgácsolunk késsel a tetejére.

Odoslané z iPhonu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése